PR8 fashion&lifestyle

Begin 2019 zijn wij gestopt met onze kinderschoenen collectie. We hebben besloten een nieuwe weg in te slaan en onze focus volledig te richten op dameskleding en damesschoenen.

PR8 shoes sneakers en casuals wordt PR8 fashion&lifestyle!

We stellen met zorg onze collectie samen waarbij we vooral waarde hechten aan een eerlijke manier van produceren, sustainability en fairtrade, elementen die een steeds belangrijkere plaats krijgen in de fashion industry en die bij ons terug te vinden zijn in merken zoals Langerchen (jassen), Alchemist en Summum (kleding), Woden (sneakers) en A Beautiful Story (sieraden fairtrade geproduceerd in Nepal).

Verder vinden we een goede prijs/kwaliteit verhouding belangrijk, daarom voeren wij een aantal scandinavische merken zoals Soulmate, Sibin Linnebjerg, Soulmate, Shoe the Bear, Dico Copenhagen

Andere kledingmerken die je bij ons kunt vinden zijn o.a Trvldrss, American Vintage, By-Bar, Knit-ted, 10 Feet, Bull Sisters, Ibana en schoenenmerken Unisa, Via Vai, Gabor, Saucony, Superga, Lazamani.

Ook verkopen wij sinds kort het Nederlandse merk Janzen, een assortiment body- en homeproducten te verkrijgen in 10 verschillende geuren.